Wie zijn wij?

Gediplomeerde en ervaren specialisten die zich uitsluitend bezighouden met de mondgezondheid van mensen die weinig tot geen tanden en/of kiezen meer hebben.

Ook mensen met een slecht eigen gebit of slecht zittend kunstgebit behoren tot onze doelgroep. Wij verzorgen en begeleiden u het gehele traject. Vanaf het advies, nieuw kunstgebit, klikgebit op implantaat, tot het maken en plaatsen van de prothese en nazorg.

Uw kunstgebit wordt met zorg en op maat vervaardigd en als tandprothetici geven we een jaar garantie op de duurzaamheid.

Door wie wordt u geholpen?

Een tandprotheticus is degene die het kunstgebit/prothese maakt. Om dit wettelijk erkende beroep te mogen uitvoeren is een opleiding van 5 jaar tot tandtechnicus nodig, plus een 4-jarige vervolgopleiding tot tandprotheticus aan de Hogeschool van Utrecht. Onze tandprothetici zijn aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).  http://www.ont.nl/

Ons team

Ons team bestaat uit 6 medewerkers, verdeeld over twee praktijken. Zo hebben we altijd ruimte om u snel en kundig te helpen aan een nieuwe prothese.

Wilt u meer weten over een nieuw kunstgebit, kunstgebit op implantaten, reparatie aan uw kunstgebit of heeft u andere vragen omtrent uw gebitssituatie, maakt u dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Bel geheel vrijblijvend: 050 230 8248

Wietse Molenaar

Tandprotheticus

Kawah Ahmed

assistent tandtechnicus

Jan de Jonge

chauffeur